Claire

Mijn liefde voor bloemen begon al toen ik een klein meisje was, en die passie heeft mij gebracht waar ik nu ben – het creëren van unieke creaties voor de meest bijzondere dag in jullie leven.

Na jaren ervaring als bedrijfsleider in bloemenwinkels en het runnen van mijn eigen winkel in Delft, vond ik mijn passie in het bruidsbloemwerk met "De Bruidsbloemist" dit is uitgegroeid tot Beyond Blossom.

Met Beyond Blossom gaan we een stapje verder en heb ik de kans om mijn droom waar te maken: het samenstellen van bruiloftsontwerpen die niet alleen mooi, maar ook uniek en persoonlijk zijn. 

Mijn stijl is speels en royaal, en ik houd ervan om met zeldzame en bijzondere bloemen te werken. Deze bloemen vind ik tijdens mijn reizen, zoals mijn recente tocht naar Kenia waar ik nieuwe, variëteiten heb ontdekt. Deze unieke bloemen brengen een extra dimensie aan jullie bruiloft, iets wat je niet dagelijks ziet.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie een prachtige, onvergetelijke dag te creëren, vol liefde en schoonheid. 


Wout-Jan

Ik ben Wout-Jan, mede-oprichter van Beyond Blossom en verloofde van Claire.
 
Sinds 2008, direct na mijn middelbare school, ben ik ondernemer. Mijn eigen bedrijf heb ik tien jaar geleid voordat ik, voor de liefde, naar Delft verhuisde. Hier begon ik samen met Claire 'De Bruidsbloemist', de voorloper van ons huidige 'Beyond Blossom'.  

Als kind droomde ik ervan architect te worden. Hoewel het leven een andere wending nam, ben ik toch bij het ontwerpen uitgekomen. Nu ontwerp ik de mooiste dag in iemands leven, vol onvergetelijke momenten. 

Tekenen en schetsen is altijd een passie van mij geweest. Wanneer ik daarmee bezig ben, verlies ik alle besef van tijd. Het is geweldig om de visie van een bruidspaar tot leven te brengen in schetsen, zodat jullie je al een voorstelling kunnen maken van hoe de grote dag eruit zal zien.

Naast het maken van de conceptschetsen, houd ik me vooral bezig met de inkoop, planning en het logistieke proces.

Wanneer we met een groter team werken ben ik de persoon die ons  team aanstuurt en alles in goede banen leidt, zodat Claire haar magie volledig op het creëren kan richten.

Jullie bruiloft verdient een magische touch in bloem en design. 


Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een romantische bruiloft die je voorstellingsvermogen overstijgt? 

Plan dan nu een bruidsbespreking met ons in.