Vrijblijvend adviesgesprek

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden of weten jullie nog niet zo goed wat jullie willen? Dan nodigen wij jullie uit om een afspraak te maken voor een bruidsbespreking. Bij ons in het atelier bespreken wij jullie wensen, voorkeuren, thema en nemen jullie graag mee naar de mogelijkheden.

In dit gesprek geven wij je graag advies om er een kloppend geheel van te maken. En dat alle bloemen, styling en leveranciers op elkaar afgestemd zijn. Zodat jullie mooiste dag net dat beetje extra krijgt. 

Wij vinden het heel fijn om jullie eerst even te spreken. Wij nemen telefonisch contact met jullie op, om de bruidsbespreking in te plannen en alvast de eerste vragen te beantwoorden.  

Wij vinden het belangrijk om te weten waar jullie nu staan, wat weten jullie al over jullie bruiloft?
Om jullie goed op weg te helpen, help ons op weg en geef ons alvast de volgende informatie over jullie bruiloft:

Ready?

book a session now

Interesse in de volgende services
Verwachte investering in bloemen, styling en of wedding design
selecteer een bedrag
  • 2500-4250
  • 4250-6750
  • 6750-9950
  • 9950+
0 of 350

Wat onze klanten zeggen:

Het enige wat we achteraf anders hadden gedaan, was ze inzetten voor de volledige styling… ;-)

Mocht je nog in twijfel zijn, niet meer doen, Claire en Wout-Jan zijn GE-WEL-DIG!! Ze hebben onze Winterse bruiloft voorzien van prachtige bloemen, perfect passend bij de sfeer die we zo graag wilden. Wij zijn nog steeds onder de indruk van hoe ze dat doen… Enige wat we achteraf anders hadden gedaan, was ze inzetten voor de volledige styling… ;-) We bevelen ze van harte aan bij iedereen en kunnen er niet genoeg positiefs over zeggen <3 Naast hun mooie werk zijn ze ook nog eens hele fijne, warme mensen die ook met je meedenken over andere dingen dan bloemen/styling. Ze nemen veel tijd voor je en je kunt alles met een gerust hart uit handen geven. Echt een aanwinst voor op je dag. Dikke knuffels voor jullie allebei Claire en Wout-Jan, bedankt!!

Lisanne en Bob